Tummy Rub Tuesday

DSCN1584 Dinsdag is Tummy Rub Tuesday. Katten houden er blijkbaar van dat die dag hun buikje ‘extra’ wordt gestreeld, alvast een kandidaat die er klaar voor is: “Silvertje”. Alhoewel moet eerlijk bekennen dat dit bij Silvertje meer een valstrik is, na 2 keer strelen slaan zijn klauwen toe en mag je naar de spoed met bloedende wonden.

Als je Silvertje zijn buikje wil strelen is het dus op eigen risico!

Dress your pet Day

Bow Ties are cool
Bow Ties are cool

We wisten het echt niet, maar vandaag is het blijkbaar “Dress your pet day”. Gelukkig had ik de blog van Writing Berries tot mijn hand om mij dat duidelijk te maken.
Dan maar een foto van Billy met zijn vlinderdas opgesnord. Wat vind je ervan? Ik vind hem een echte knapperd met zijn das!
Blijkbaar bestaat er een kalender voor allerlei rare feestdagen van het jaar, je kan hem vinden via deze link: “Funny Days, Weird Holidays & Celebrations 2015″
Morgen is het Strawberry Ice Cream Day…. mMMMMmmmmm, nu ben ik wel verplicht om aardbeienijs te eten :-) Smakelijk!

Lijkt mij leuk een maand lang iedere dag iets te doen rond deze kalender.
Wie doet er mee?

Katten deal

Allemaal voor mij!
Allemaal voor mij!
Gisteren de folder van Zoomart in de digitale brievenbus gekregen. Billy & Amy hadden korrels nodig voor de kattenbak en die staan in reclame 2 euro korting per zak is mooi meegenomen. Verder bladeren in de folder leert mij dat hun “4-uurtje” ook in reclame staat, 1+1 gratis. Mooi, dit wordt een mooie deal voor de poezen en dan op het einde van de folder nog eens 7 bonnen met gratis voeding.
Loving it… voor 23 Euro had ik:2 zakken zand, 10 doosjes en 7 blikken met eten voor kat en honden.
Hoe ze het doen weet ik niet, maar dat zal de poezen worst wezen! Zij vinden het gewoon lekker en voor de rest stellen zij zich er géén vragen bij.

Boekenkast

Billy & de boekenkast
Help, Ik zit vast tussen de boeken!

Billy wilde mij iets duidelijk maken vorige zaterdag. Er was géén plaats meer op zijn boord in de boekenkast . Meneer had zin om op zijn plaatsje te liggen in de boekenkast. Dat kon niet want stoute mama had zijn boord opgevuld met boeken. Logisch toch? Blijkbaar niet voor Billy. Gevolg: “Een hele stapel met boeken” die een andere ligplaats moest zoeken,

Nu die boekenkast zit echt wel vol op het eerste zicht. Ze liggen er wel rommelig bij. De tijdelijke oplossing was eerst de boeken op de bureau deponeren tot wanneer ik ergens een gaatje vond om de boekenkast eens op orde te leggen.

Zonnige vrijdag

Amy geniet van de zon
Amy geniet van de zon

Vandaag was het een heerlijke zonnige winterse dag. Ik kan echt genieten van zo’n dag, achter het glas lijkt het wel zomer. Niet alleen ik heb ervan genoten, de poezen vonden het ook fijn. Amy lag uitgestrekt op de zetel te genieten van het zonnetje. Billy zocht elk sprietje zonlicht op in het huis. Lekker vitaminen verzamelen. De verwarming kon uit, de zon gaf het eerste verdiep een gezellige warmte.

Dat er nog veel van die zomerse winterdagen mogen komen in 2015. De poezen en ik zijn er alvast fan van.

Hiep Hiep Hoera!

Hiep Hiep Hoera,  Ik word 12 jaar!
Hiep Hiep Hoera,
Ik word 12 jaar!

Vandaag wordt mijn lieve schat, Billy, 12 jaar en dat wordt gevierd! Taart voor ons en een lekker stukje van zijn lievelingsvlees horen daarbij.  De taart was heel lekker en het lamsvlees was op één, twee, drie in zijn buikje verdwenen.  Het verjaardagsliedje daar had hij geen zin meer in, mandje in om nog lekker na te genieten van zijn lekkere vlees.

Proficiat mijn schat dat er nog veel meer jaren tezamen mogen bijkomen.

Dikke kus van de inwoners van het eerste verdiep!