Zaterdag, toch anders…

RIP TOM
RIP TOM

Zaterdagochtend, mijn laatste vroege dienst. Uitkijken naar mijn rustdagen. Een filmpje meepakken op zaterdagmiddag. ‘s avonds in de zetel met de poezen erbij. Zondag uitslapen. De ergernissen van afgelopen week eraf smijten. Wat kan je planning toch veranderen. Een ongeluk . Het laat een moeder met 4 kinderen achter, het verlies van een collega snijdt diep.  Het maakt je stil, géén zin meer om dat filmpje te pakken, wat lijken al die ergernissen toch banaal, het besef komt dat je moet genieten van de kleine dingen des levens. Vandaag, niet morgen. Nu op dit moment.

Tom we gaan je missen, over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>