Katten deal

Allemaal voor mij!
Allemaal voor mij!
Gisteren de folder van Zoomart in de digitale brievenbus gekregen. Billy & Amy hadden korrels nodig voor de kattenbak en die staan in reclame 2 euro korting per zak is mooi meegenomen. Verder bladeren in de folder leert mij dat hun “4-uurtje” ook in reclame staat, 1+1 gratis. Mooi, dit wordt een mooie deal voor de poezen en dan op het einde van de folder nog eens 7 bonnen met gratis voeding.
Loving it… voor 23 Euro had ik:2 zakken zand, 10 doosjes en 7 blikken met eten voor kat en honden.
Hoe ze het doen weet ik niet, maar dat zal de poezen worst wezen! Zij vinden het gewoon lekker en voor de rest stellen zij zich er géén vragen bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>