Het einde van het begin!

Daar gaan we weer!
Daar gaan we weer!

De feesten zijn voorbij, het einde van de recepties zijn in zicht. De overschotten van ijstaarten, pralines, chocolade en ander lekkers zijn verteerd en hangen nu gezellig rond het buikje. Het gevolg is dat er al één broek gesneuveld is aan de spanning rond de buik. Krak zei de rits.
Vorige week dinsdag had ik mij al eens op de weegschaal gesmeten en ik vond het vrij bedroevend en logisch wat die mij zei:69.5kg. De lintmeter erbij gehaald en die vond het al even bedroevend. Omtrek nek: 34.4 (Komt van 33.3cm) dus ja behoor nu toch wel tot de dikke nekken. Taille: 77.7, een maatje meer opgedaan tijdens de feestdagen. En de heupen: 97.2kg, die zitten goed in het vet momenteel.

Goede nieuws is dat ik vorig week toch driemaal naar de fitness ben geweest, op het gemakje weer opbouwen met de crosstrainer. Een beetje opgelet op wat ik at en vandaag mij weer gewogen: -300gr,volgende week beter dan ga ik voor een pond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>