Hama mini beads – project

Schermafbeelding 2015-01-29 om 15.29.42 Het volgende project met Hama-mini-strijkparels is volgende tekening. Het is de TARDIS van Dr. Who met een zwarte kat in, natuurlijk moet die zwarte kat mijn Billy voorstellen. Wie anders zou er beter voor geschikt zijn?
Het zal een project zijn van een paar weken omdat het met de kleine pareltjes zijn en die zijn toch zo geniepig. Een klein tik tegen het werkje en ze springen omhoog en het strijken zal ook spannend worden maar eerst alles in elkaar puzzelen en ervoor zorgen dat ik genoeg mini’s heb om het werkje te voltooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>