Hiep Hiep Hoera!

Hiep Hiep Hoera,  Ik word 12 jaar!
Hiep Hiep Hoera,
Ik word 12 jaar!

Vandaag wordt mijn lieve schat, Billy, 12 jaar en dat wordt gevierd! Taart voor ons en een lekker stukje van zijn lievelingsvlees horen daarbij.  De taart was heel lekker en het lamsvlees was op één, twee, drie in zijn buikje verdwenen.  Het verjaardagsliedje daar had hij geen zin meer in, mandje in om nog lekker na te genieten van zijn lekkere vlees.

Proficiat mijn schat dat er nog veel meer jaren tezamen mogen bijkomen.

Dikke kus van de inwoners van het eerste verdiep!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>