Goede voornemens 2015

Rondje Schelde
Rondje Schelde

Het einde van het jaar 2014 is in zicht, het wordt weer tijd voor  een lijstje met de goede voornemens voor het jaar 2015. “To Do Or No To Do, That Is The Question” . Ik heb een aantal “To Do’s” verzameld voor 2015. De eerste 3 zijn met elkaar verbonden, dus als ik aan de eerste werk zal het tweede en het derde ook positief beïnvloeden.

Nieuwsgierig naar mijn voornemens, dan laat ik ze nu op jullie los, veel plezier ermee en eind 2015 beloof ik jullie dat we eens gaan kijken hoe ver ik geraakt ben met mijn “goede voornemens”.

 

  • Weer beginnen met sporten: ja, bijna gestopt met lopen en fitness door een stomme blessure aan de kuit, stoppen was blijkbaar gemakkelijk, herbeginnen is moeilijker maar in 2015 ga ik er weer voor.
  • Gewicht verliezen: stoppen met sporten, het goede luie leve en een gezonde eetlust met veel suiker dat waren de laatste maanden van 2014. Het gevolg een pak kilootjes bij, broeken die te klein zijn geworden en niet van het wassen op de verkeerde temperatuur.
  • Gezonder eten: Ongezond eten, véél te véél chocolade en andere zoetigheden dat moet gedaan zijn in 2015 weer groentesapjes op het menu, eiwitshakes en vegetarisch eten moet een prioriteit worden.
  • Niet gebruikte spulletjes: Ik heb een aantal kasten gevuld met niet gebruikte spulletjes, het word tijd om die spulletjes het eerste verdiep uit te krijgen door het te verkopen op allerlei tweedehands websites. En dan ons inhouden om géén nieuwe spulletjes voor in de kast te kopen.
  • De Keuken schilderen: tijd om dit jaar de keuken in een nieuw verfje te zetten, ook al is schilderen niet mijn ding. Mag ik hiervoor ook een hulplijn inschakelen?
  • Meer vrije tijd: Teveel op Facebook, teveel onnuttige zaken doen, meer organiseren,plannen en ook die planning opvolgen. Op dat vlak ben ik een chaoot, ik verspil echt wel veel tijd aan onnuttige zaken of dagdromen. Kijk je dan op het uurwerk en het is weeral tijd om te gaan werken, slapen,… betere organisatie van mijn leven in 2015.

Dit waren ze dan. Wat vinden jullie ervan? Wat zijn jullie goede voornemens? Laat mij gerust weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>